Med viss tillit åter igen

12 JUL 2013
Skrivet av :

Torsdagskvällens musikgudstjänst i Älvsby kyrka lockade närmare femtio besökare till att komma och lyssna till Sara Öhlén och Pelle Norlander ”Bli min morgondag. Tankar och visor om livsglädje och tillit”. 

Kvällen började med att kyrkoherde Tomas Lång hälsade alla välkomna, en liten andakt med bön hölls och Psalmen 783 ”Lär mig din väg, O Gud” sjöngs. Sedan intogs kyrkan av Sara Öhlén, Nordingrå och Pelle Nodlander, Nydal. Duon som i år firar sitt 10 år jubileum som duo och som de senaste åtta åren varje sommar besökt Älvsby Kyrka med sina sångprogram.

Torsdagskvällens program ”Bli min morgondag. Tankar och visor om livsglädje och tillit”, var en blandning av 11 visor och 7 mellantexter från parets egenkomponerade visskatt som i dag är på drygt 50 visor under åren tillsammans.

Ett vält avvägt program som innehöll allt från glädje till sorg, i varierade tempon och med inspirerande mellantexter som knöt ihop det hela till en dryg timmes program.

Att ordet ”Tillit” var det centrala och som uttalat – Där tillit tillämpas där växer vi..

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.