Korsträsk tackar och bockar

16 JUL 2013
Skrivet av :

Vi i Korsträsk byaförening och KIK vill med dessa fina bilder på väl kämpande spelar rikta ett STORT TACK till sponsorerna Öhmans trävaru AB, ICA, Vistträsk Idrottsklubb, Nybyns IK, Sparbanken Älvsbyn och AB NIAN. Det STORA TACKET riktar vi även till alla fotbollsspelare som ställde upp och genomförde fantastiskt bra matcher; frivilliga som ställde upp och hjälpte oss denna dag för utan er hade det inte gått men även ALLA ni som kom och besökte våran Korsträskdag, utan er hade det inte blivit den succé som det faktiskt blev.

Tusen tack alla! Väl mött längre fram!

TEXT & FOTO: Jenny Lundkvist

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.