Gräsbrand i Nygård och stulen crossare

12 JUL 2013
Skrivet av :

Räddningstjänsten larmades till en mindre gräsbrand i Nygård i närheten av Timfors utanför Vistträsk vid 06:30-tiden på fredagsmorgonen. Men när räddningstjänsten anlände till platsen hittades ingen eld..!

Brandvärnet från Vidsel blev strax därefter, av polisen, omdirigerade att titta till en dikeskörd motorcykel vid Korsträskviken.

– I diket låg en crossare. Men motorn var kall. Så den hade laget där ett tag. Vi tog bilder på crossaren som skickats till polisen. Det kan möjligen röra sig om en stulen motorcykel som lämnats på platsen, säger Jan Hedström, brandman.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.