Framgångsrik ung fotograf

18 JUL 2013
Skrivet av :

Viggo Lundqvist 6 år på Altuna är en hängiven ung fotograf som redan visat sina bilder i länspressen. Undertecknad träffar honom en tidigt en morgon då han letade efter motiv och ivrigt förklarade vad man kan göra med en kamera.

Viggo har blivit intresserad för att fotografera och hans farmors kamera har flitigt använts i olika fotorundor, bland grannar, hus, blommor m.m. Det har även blivit ett par bilder i PT och Norrbottens Kuriren som farmor sänt in.

Nu när han har en kamera då går ingen säker för honom, – Man kan ju alltid fotografera något då man träffar på det.. säger Viggo med viss förtjusning då han fotograferar undertecknad. Kanske var man själv lika ivrig som ung fotograf för 52 år sedan, nu med hela 44 år i det yrket.  För visst är det så att det skall ju börjas i tid Viggo så lycka till.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.