Farligt trafikbetende måste upphöra

14 JUL 2013
Skrivet av :

I cirkulationsplatsen längs Rv 94/Lv356 i centrala Älvsbyn vid Brandstationen/Gulf pågår det kvälls och nattetid buskörning med skrikande däck och vårdslös körning i höga farter.

Ett antal boende i närområdet har hört av sig till oss och påtalat att det här känns obehagligt, det är både svårt att få nattro och man känner sig inte säker när man vistas ute i cirkulationsplatsens närområde. – Förr eller senare händer det något allvarligt här, säger en närboende som vill vara anonym.

Just nu finns det tydliga spår på hur det kan gå då det går för fort, för någon har kört ut ur cirkulationsplatsen över ett kabel-tv skåp, en gångbana och en trafikskylt. Innan färden slutat bara en bit från servicehuset Fluxens vägg.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.