Älvsbyns Motorsällskap tackar

03 JUL 2013
Skrivet av :

En nöjd Arne Lind som var tävlingsledare för Älvsby Motorsällskaps två SM Rallycrosstävlingarna i den 29/6 och 2/7,  går ut med ett tackbrev till alla som ställt upp och stötta klubben under detta.

Arne Lind Tävlingsledare SM deltävlingar i Älvsbyn

Arne Lind Tävlingsledare SM deltävlingar i Älvsbyn

Hej alla motorvänner !

Tisdagens SM-deltävling visar vad vi kan när all teknik och vädret är med oss.
Jag vill återigen tacka alla våra funktionärer som ställt upp och gjort dessa SM-deltävlingar möjliga att genomföra. Vi har alla gjort ett jättejobb före tävlingarna och under tävlingarna fått Högheden att bli en anläggning som vi inte behöver skämmas för när vi står som arrangör för olika arrangemang. Om vi får trimma vår organisation lite grann och får bort rosten som lagrats genom åren på många av de ”gamla” funktionärer inkl. mig själv som hittat tillbaka till klubben så kommer vi att kunna bjuda på många fina arrangemang i framtiden.
De förare jag pratade med efter tävlingarna tyckte att det var ett mycket bra arrangemang och att det som hände på lördagen har hänt de flesta arrangörer någon gång.
Det är många utanför klubben som också gjort detta SM till vad det blev, jag har bl.a suttit med en grupp med representanter från kommunen, Älvsby taxi, Kaniskrogen, Anders Lindh föreningsservice och jobbet fram ett program för mellandagarna för att behålla förare och team i Älvsbyn mellandagarna. Alla har tagit ett stort ansvar och gjort att det funnits evenemang och transporter som tilltalat de tävlande under mellandagarna.
Det finns också ett stort antal sponsorer med Norrbottens Bildemontering som huvudsponsor som ställt upp med både pengar, materiel och inte minst fritid, utan deras insatser har inte Högheden-banan sett ut som det gjorde till dessa tävlingar.

För er som inte var på plats på tisdagen kan tävlingen ses på ”sbf play” och sök fram tävlingen.

ETT STORT TACK TILL ER ALLA

Arne Lind / Tävlingsledare

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.