Vistträsk levererar – igen

I dagarna gavs senaste numret av Vistträskbladet ut. Det står klart att aktiviteterna inte tunnas ut mot semestertiderna, snarare tvärtom.

Åter ett tjockare nummer än tidigare, kanske är det så här stort det måste vara för att rymma allt som händer i byn? Annons inför Vistträskdagen den 6 juli hittas på mittuppslaget, en potentiell folkfest som ni inte får missa. Vi kommer naturligtvis att rapportera från dagen, som dock bör upplevas på plats.

ghyuij

Härlig sommarläsning utlovas.

Läs också om bamseabborren på 48 cm som fångades i Muskussjön, heta Cilla och öppet hus på idrottsföreningen imorgon, lördag. Du hittar även bilder och reportage från studieresan till Aitik. Självklart finns fler intressanta artiklar också.

Nästa nummer är det inplanerade extranummer som ska ges ut varje år. Det kommer i början av juli månad, därefter kommer nästa tidning i augusti innan vi återgår till de normala tvåmånadersintervallerna.

Du hittar samtliga nummer av tidningen på den egna webbplatsen; visttraskbladet.wordpress.com

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.