Vidsels torgdag med regn och dans

16 JUN 2013
Skrivet av :

På lördagen arrangerades den 31:a torgdagen i Vidsel där ortens slöjdare och konstnärer fick chansen att visa upp sig, tillsammans med Räddningstjänstens aktiviteter, hoppborg, sockervadd, våfflor, kaffe, fika, Thaimat samt Loppis och besök av Nilles Harpor med dragspelaren Ari Haatainen.

Allt började bra men vid 11 tiden kom en ordentlig regnskur, som fick de flesta utställarna att plocka ihop för att skydda sitt. Men Räddningstjänstens prova på att rökdyka lockade många av de yngre, som ivrigt väntade på att prova på.

Tidsprogrammet flyttades fram och Nilles Harpor bjöd på musik på nyckelharpor som lockades fram lite spontandans då regnet upphörde. Sockervaddsförsäljningen kom igång igen och hoppborgen fick någon spontan yngre att ta ett par hopp för att bli lite blöt.

Börge Andersson som var värd för den 31:a torgdagen i Vidsel var nöjd även om nu regnet kom lite olägligt för dagen, men när dragspelaren Ari Haatainen sedan spelade upp ja då sken hela torgdagen upp så det dansades och applåderades för den underbara musiken som Nilles Harpor med dragspelaren Ari Haatainen bjöd på.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.