Ungdomarna trotsade vädret

05 JUN 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA : Cirka 10 plusgrader, mulet och blåsigt. Det var vädret som under onsdagen rådde i Älvsbyn. Men det stoppade inte Älvåkraskolans elever som, likt tidigare år, genomförde sin sommarvandring genom Älvsbyns centrum. Iförda kreativa karnevalsdräkter.

Närvarande åskådare fick bland annat se Smurfarna, 6A:s ungdomsarmé, Freddy Krueger tillsammans med 9B:s class of horror, gänget från musikalen Grease, sportare och Hästpojken spatsera på Älvsbyns gator. Bakgrundsmusiken stod klass 7B för som, iförda godisdräkter, spelade låten ”I want candy”.
Efter att passerat Älvsbyns centrum återvände ungdomarna till skolan. Nästa stora punkt på schemat är fredagens examen. Sen drar ungdomarna ut på sommarlov.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.