Tuff träning vid Kanis

10 JUN 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: Varje söndagkväll från början av juni till mitten av augusti kommer Elaine Pettersson från Hälsa och Träning att köra tuff träning vid Kanisbergets fot.

Ca tio deltagare har anmält sig till denna träningsform som innebär en tuff träning under cirka 75 minnuter. Fördelat på löpning och stationer med däcklöpning, stockbärning, armhävningar, hjulyft, sittups och hoppbräda detta under 3 varv på en ca 2 km lång bana.

På söndagskvällen följde vi ett av dessa pass där bara två deltagare hadde tid att ställa upp. – Men med tanke på avslutningstider och examina finns det säker skäl kanske för att ej ha tid, sa Elaine.

De två deltagarna för kvällen var Annelee Mickelsson och Martina Björk som efter en uppvärmningsrunda gav sig ut på tre varv med tuff träning, medges att det var inte något lågt tempo utan det låg nära maxuttag av krafter hela tiden. Tränaren Elaine uppmuntrade hela tiden de två och höll reda på tiden och momenten.

Annelee Mickelsson kom i mål först men var bra utpumpad, så vilan behövdes. Då Martina Björk kom i mål avslutades passet med stretching.

Vill du delta eller veta mer om Hälsa och Träning klicka här !

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.