Mats Lundström målskytt på nytt

11 JUN 2013

Mats Lundström fortsätter att göra mål för Älvsbyns andralag i division fem södra. Men denna gång räckte det inte till poäng. ÄIF förlorade borta mot Arvidsjaur med 1-3 (0-1).

Mats Lundström såg ut att genom sitt mål kunna få Arvidsjaur på fall. Men trots en man mer i 42 minuter förlorade ÄIF andra halvleken med 1-2.

Arvidsjaur spelade tufft – ja, stundtals riktigt fult. Hemmalaget drog på sig två gula kort redan i den första halvleken men hade turen att ta ledningen genom ett tidigt mål redan i den sjunde matchminuten genom Reza Mohammadi.

Den ledningen höll Arvidsjaur till pausvilan.

Älvsbyn fick dock en gyllene chans att ta över matchen tidigt i andra halvleken när hemmalagets Fahim Fars drog på sig sitt andra gula kort, vilket med automatik förvandlas till ett rött. Det innebar att ÄIF fick spela med en man mer i 42 minuter!

Ändå var det Arvidsjaur som kunde avgöra matchen genom ytterligare två mål i matchminut 54 och 60 genom Simon Karlsson och Mikael Nilsson.

Mats Lundströms tröstmål kom visserligen redan i den 62:a minuten. Men trots jagande efter fler mål under den sista halvtimmen kom inte ÄIF närmare.