Månadens handlare på fyndiq finns i Vistträsk

Nilssons butiken

Ann-Louise Nilsson säljer varor både över disk och via webbshop.

Nilssons butiken i Vistträsk blev nyligen utsedd till månadens handlare i webbshopen Fyndiq. Fyndig.se marknadsför shopping på nätet och lockar fyndsugna köpare.

– När vi ville marknadsföra våra varor på nätet, passade det bra att testa Fyndiqs koncept, berättar Ann-Louise Nilsson, som hjälper döttrarna Sandra och Sofie att driva butiken som säljer bland annat arbetskläder. Efter att ha undersökt hur Blocket och Tradera fungerade, tyckte hon att Fyndiq.se hade bäst villkor för den lilla butikens behov.

Vad som verkar ha varit en fördel för Nilssons Butiken är att de säljer arbetskläder; vilket på Fyndiq är en ganska ovanlig produkt.

– En av orsakerna att vi lyckats så bra med vår försäljning via Fyndiq, är att det ännu finns inte så stor konkurrens av arbetskläder, menar Ann-Louise.

Debuten på Fyndiq.se har ökat den webbaserade försäljningen markant, många beställningar skickas ut från butiken i Vistträsk. Satsningen på egen webbutik ligger rätt i tiden, och försäljningen ökar stadigt.

Nilssons satsar på fyndvaror i egna lokaler också. I Fynd-bodan hittar man det mesta för utelivet.

Nilssons satsar på fyndvaror i egna lokaler också. I Fyndbodan hittar man det mesta för utelivet.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.