Högheden kokar av motorsport

29 JUN 2013
Skrivet av :

På fredagskvällen var det full fart uppe på Höghedens motorstadion där det laddades upp för dagens 3:e deltävling i Rallycross SM. Vid utsatt tid hadde alla deltagare anlänt och det checkades in och beskitades för fullt.

67 deltagare från Sverige är med och slåss om första platsen och betydelsefulla poäng i SM serien i Rallycross i dagens deltävling 3 och kommande tisdagen körs deltävling 4 även detta på Högheden. Bland de hetaste namnen hittar vi Fredrik Tiger från Kalix MK med fler.

På nedanstående länk har du möjlighet att gå in och följa dagens tävlingar live på webben om allt fungerar som det skall. Från tidskval, heat omgång 1-3, Finaler till slutresultat i alla de klasser som körs.

Under lördagskvällen pressenterar vi bilder och texter från deltävling 3.

Följ tävlingen live…

 

 

 

 

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.