Dubbla Miniracingtävlingar under helgen

08 JUN 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: Vid Älvsby Motorsällskaps Miniracingbana på Högheden har man i helgen två stora tävlingar på lika många dagar, dels Sommarcuppen:s andra deltävling under lördag och sedan Norrlandscupen deltävling 2 på söndagen.

Sedan fjolåret har det hänt en hel del förändringar på miniracingbana vid Högheden, där nu nu förarplatser har fått tak, med bättre sikt genom att förarna kommer längre ut och kan se depån bättre, där mekanikerna jobbar. I ombyggnaden ingår även sekretariat och miljörum.

– Vi är inte helt klar med utbyggnaden, men den är ju fullt användbar redan nu säger Ulf Stenvall ÄMS, som även berättar att klubben satsar ca 50 000 på denna nybyggnad, sedan finns det en del sponsring av en del annat också med i planerna.

Här visar vi bilder från banan vid Sommarcupen (Lördag).  Inga bilder från Norrlandscupen som kördes på söndagen är med här.

Resultat

Sommarcupen 1_8 OR – Tävlingens Resultatlis – sommar

Norrlandscupen 1_8 OR – Slutlig resultatlista – Norrlands

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.