”Det var faktiskt inte rättvist”

01 JUN 2013
Skrivet av :

Älvsbyns unga utvecklingslag i damernas division 4 södra kämpade tappert i bortamatchen mot Öjebyn.

– Vi spelade bra, riktigt bra stundtals och förde matchen… men de små marginalerna var verkligen inte på vår sida och det blev förlust, skriver Gabriella Gran, assisterande tränare på sin blogg.

Tränarna Tommy Granström och Gabriella Gran tycker att ÄIF var värda  poäng i mötet mot Öjebyn.

Tränarna Tommy Granström och Gabriella Gran tycker att ÄIF var värda poäng i mötet mot Öjebyn.

Matchen spelades under torsdagskvällen på Gotis i Öjebyn där myggen hittat fram.

– Känner mig som en puckelpist efter alla mygg som var där. Vart kom de ifrån? Vi har väl inga mygg på byn än? Eller? Kom som en riktig överraskning! berättar Gabriella.

Matchen började olyckligt för ÄIF. Hemmlaget tog ledningen redan i den åttonde matchminuten. Men sedan spelade Älvsbyns unga tjejer upp sig. Men bolluschlingen ville inte rulla i mål. Istället kunde Öjebyn utöka sin ledning till 2-0 strax före paus.

I andra fortsatte Älvsbyn att spela bra. Men utan att lyckas hitta nätmaskorna. Det gjorde istället Öjebyn som fick in ytterligare två mål i slutskedet av matchen – som slutade 0-4.

– Det här kommer kanske låta som en sak förlorare säger men det var faktiskt inte rättvist. Siffrorna speglade inte matchen, tycker Gabriella.

Hon ser dock positivt på fortsättningen av säsongen.

– Sakerna som vi jobbat med börjar fastna på match och gnuggar vi bara på så kommer målen att komma det gäller bara att ha tålamod.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.