Byggdens körer sjunger upp sig

02 JUN 2013
Skrivet av :

På lördagen tränade ca 120 körsångare från Älvsbybygden körer som  Kyrkokörer, SPF kören, Nya Toner m.fl inför Nationaldagens stora Jubileumkonserten där Anna-Lotta Larson och Andreas Landegren sjunger med bygdens körer kl. 18.oo i Älvsby Kyrka.

Under fem timmar så övades det in stämmor och detaljer inför den kommande stora Jubileumkonserten på Nationaldagen, detta i en fullsatt församlingsgård.  Allt under ledning av musikerna från Älvsby församling Anette Jernelöf samt biträdd av Lars Långstöm.

Vad som komma skall på Nationaldagen och den stora Jubileumkonserten där Anna-Lotta Larson och Andreas Landegren sjunger med bygdens körer det kan bli något storslaget vill vi lova efter att tjuvlyssnat på det som komma skall.

Har vi tidigare sagt att taket lyfter på kyrkan, så vet vi inte om det blir kvar efter detta, det är stort redan nu.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.