Bra sommarmusik med SMÄKK

14 JUN 2013
Skrivet av :

Varje torsdag under hela sommaren kommer Musikföreningen SMÄKK tillsammans med ABF och Älvsbyns kommun att arrangerar spelningar i Lomtjärnsparken.

Vid torsdagens premiär så vilade regnet tungt i luften och publiken svek verkligen denna premiärkväll, högt räknat ett tretiotal åhörare om man räknar bort de medlemmar från SMÄKK som arrangerar dessa spelningar.

Trots allt så får då en som jag, lite äldre musiknörd ändå ge ett högt betyg till Thomas Westbom för sin sång, som fick  Bruce Springsteen, John Fogerty m.fl rocklegender att finnas närvarande och eka fritt över Lomtjärnsparken. Visst höll det uppe värmen lite för man fick ju ändå hålla takten och njuta.

Till alla som nu inte kom kan vi ju bara hoppas att de kommer nästa gång, när det ändå nu bjuds på så bra musik och underhållning i SMÄKK:s regi under hela sommaren. Att det inte händer något i Älvsbyn är inget som håller i sommar.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.