Viktor matchhjälte för Älvsbyn

25 MAJ 2013

Viktor Lundström blev stor matchhjälte när Älvsbyn vann bortamatchen mot Jokkmokk med 2-1 (0-1) på fredagskvällen.  Han gjorde båda ÄIF:s mål. Det andra på en straff i matchens sista minut.

Viktor Lundström blev stor matchhjälte när Älvsbyn besegrade Jokkmokk på bortaplan (Arkivbild).

Annars började drabbningen tufft för Älvsbyn. Hemmalaget Jokkmokk tog ledningen redan i den fjärde matchminuten genom Chansamone Larsson. ÄIF fick jaga.

Det verkade länge ha gått troll i bollen för ÄIF. Men i 87:e matchminuten kom den förlösande kvitteringen.

Matchen såg ut att gå mot ett kryss. Men en straff i 90:e (!) minuten avgjorde till Älvsbyns fördel. Straffen slog Viktor Lundström i mål vilket innebär att Älvsbyn fortfarande är obesegrade i division 5 mellersta.

Viktor Lundström

Genom segern går också Älvsbyn på nytt upp i serieledning, en poäng före Notviken som dock har en match mindre spelad.