Tyst demonstration

01 MAJ 2013
Skrivet av :

Ett 20 tal flyktingar som tillfälligt bor i Älvsbyn demonstrerade i det tysta hur de behandlas, svensk invandrings politik och hantering av flyktingar i samband med socialdemokraternas 1:a maj firande i Lomtjärnsparken.

Stillsamt och lungt genomfördes demonstrationen, men ett flertal röster kom fram till oss i media på plats och berättade om hur de känner sig och hur det är i Älvsbyn.

En viss oro har skapats bland våra flyktingar här i Älvsbyn då de ser ett hot från det Svenska samhället då avvisningar sker på ett enligt dessa röster ett  brutalt och oetiskt sätt. Då det på många sätt är svårt att få fram alla säkra källor och detaljer, så vill vi från Älvsbyn Just Nu, avböja att i nuläget fördjupa oss i alla framlagda uppgifter, men kommer att jobba vidare med det som kommit oss till del.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.