Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/adrotate-pro/adrotate.php on line 55

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/fs_rss/fs_rss.php on line 297

Notice: Undefined variable: sidebar_id in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/function-regist.php on line 57

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 108

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 119

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 133

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 170

Deprecated: Den anropade konstruktormetoden för klassen WP_Widget i adrotate_widgets är tagen ur bruk sedan version 4.3.0! Använd __construct() i stället. in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5472
Älvsbynews – Just Nu » Starkt bokslut för Älvsbyhus 2012

Notice: Undefined index: dirname in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 142

Notice: Undefined index: extension in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 143

Starkt bokslut för Älvsbyhus 2012

15 MAJ 2013
Skrivet av :

Bokslutet för Älvsbyhuskoncernen 2012 är klart och visar återigen på ett mycket gott ekonomiskt resultat.

Under förra året omsatte Älvsbyhuskoncernen 1,061 miljarder kronor med  ett rörelseresultat på 224 miljoner kronor.

Kent Johansson, VD, och hans bror Stefan, Vice VD och byggchef, kan glädjas över ännu ett fantastiskt resultat.

Kent Johansson, VD, och hans bror Stefan, Vice VD och byggchef, kan glädjas över ännu ett fantastiskt resultat.

– Osannolikt bra bokslut, med tanke på rådande marknad för hela småhusbranschen i Sverige. Vi ser många av våra kollegor tvingas rekonstruera och några har till och med gått i konkurs, säger Kent Johansson, VD Älvsbyhus.

Älvsbyhus firar 70-års jubileum 2014 och kan stolt visa upp 69 år med positiva ekonomiska resultat under samtliga år sedan 1944.

Enligt Byggfaktas statistik över ansökta bygglov i Sverige, behåller Älvsbyhus fortsatt positionen som Sveriges största småhustillverkare. En position bolaget innehaft under hela 2000-talet.

De goda resultaten uppkommer inte av en slump eller tillfällighet. Vi har strategiskt arbetat år efter år med hög kostnadsmedvetenhet inom hela koncernen. Det ger oss en enorm trygghet, både internt men även för våra kunders räkning. De behöver inte oroa sig för att beställa en huskatalog och vara rädda att en av deras livs största investeringar ska vara i fara. Inte om de anlitar oss på Älvsbyhus, då är de trygga, säger Rune Andersson, ordförande Älvsbyhus.

Att Älvsbyhus dessutom verkar internationellt i Finland och Norge gör att sårbarheten för en enskild marknadskonjunktur minskar. Den norska försäljningen är fortsatt stabil och ökar enligt uppsatta mål.

Älvsbyhus har under senaste åren arbetat med såväl produktutveckling som marknadsföring, vilket lett till ett uppdaterat husprogram och ett nytt sätt att kommunicera det, till dagens konsumenter. Kvarstår gör dock samma affärsidé som 1960 – att sälja och tillverka färdigmonterade, källarlösa trähus i 1 eller 1,5 plan av hög kvalité till marknadens lägsta pris.

En av framgångsfaktorerna till den framgångssaga Älvsbyhus uppvisar.

Nya husmodellen Saga.

Nya husmodellen Saga.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.