Sommarkvällsöppet lockade kunder

30 MAJ 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: Under torsdagskvällen hade Älvsbyns affärer öppet extra länge. Det var nämligen tillställningen ”Kvällsöppet i Älvsbyn” som gick av stapeln. Ett flertal fina och utsökta erbjudanden i de olika butikerna och olika evenemang lockade älvsbyborna ut i det vackra torsdagsvädret. Kvällen bjöd på sol och runt 25 grader.

Utanför klädbutiken Helenas med stil anordnades en modevisning av Sportringen, Helenas med stil, Skor med stil, MIM, Happy och HerrMAN. Både stora och små visade upp sig i de olika kreationerna som butikerna erbjöd.

Utanför Gårdings järnaffär hölls motorsågstävling. Tävlingen gick ut på att man skulle såga en så smal bit som möjligt.

Även Älvsbyns brandmän fanns på plats. Den här gången brann det dock inte, istället visade dom upp sin nya brandbil, dess interiör och verktyg.

Utanför Coop Extra bjöd butiken på gratis hamburgare tillsammans med Mix Hamburgerrestaurang. Så mycket som 200 stycken hamburgare delades ut till sugna älvsbybor. För barnen fanns även godisregn där ICA Supermarket och Ninjago stod för sötsakerna.

Under torsdagskvällen anordnades även en bilutställning. Det var MRF Handlarna i Piteå som visade upp årets bilmodeller på Elkedjans parkering. Besökarna fick titta och inspektera de nya bilarna, samt provköra och få information om dessa av kunnig personal som fanns tillgängliga på plats.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.