Ny poäng för Älvsbyns andralag

25 MAJ 2013
Mats Lundström i målform (Arkivbild).

UPPDATERAD: Älvsbyns andralag ledde med 2-0 borta mot Lillpite med tio minuter kvar att spela. Men en oturlig avslutning gjorde att hemmalaget kunde kvittera till 2-2. Det sista målet på straff i den 89:e minuten.

Älvsbyns svarade för en stark första halvlek och gick till pausvila med en 2-0-ledning efter mål av Henok Tesfaldet Zerai  och Mats Lundström.

Trots den tappade ledningen var inte lagledaren Christoffer Berell speciellt bedrövad

– Vi gjorde en fantastiskt bra match. Matchen var dessutom ganska jämn. Så ett oavgjort resultat var nog trots allt mest rättvist.

Glädjen i spelet fanns också. Samtliga spelare bidrog.

– Det var bra på alla fötter denna gång, berömmer Berell.