Målkalas för Älvsbyns andralag

20 MAJ 2013
Skrivet av :

Älvsbyns utvecklingslag vann en förkrossande seger med 8-1 (4-0) hemma mot Hemmingsmark/Munksund på måndagskvällen. 

– Riktigt skönt, tyckte lagledaren Christoffer Berell.

Glada miner i Älvsbyn efter storsegern över HIF/MSSK.

Glada miner i Älvsbyn efter storsegern över HIF/MSSK.

I helgen kom sommarvärmen. Och på måndagskvällen blev det ”islossning” fär ÄIF:s andralag i division V södra. Laget hade lekstuga med sina gäster.

– Segersiffrorna hade till och med kunnat bli större. Vi missade bland annat ett antal frilägen, berättar Christoffer.

Efter att i de två inledande omgångarna ha ställts mot de båda seriefavoriterna, Norrfjärden respektive Alter, så väntade alltså mer överkomligt motstånd för ÄIF:s utvecklingslag. Det blev som ni förstår en kul match för hemmalaget.

Mohammad Moktar Salat gjorde tre av målen, Fredrik ”Freud” Johansson och Elias Andersson två vardera samt Kjell Erntsson ett. Utöver målfabrikationen så gladdes Christoffer Berell över spelet.

– Vi visade tålamod, tog oss tid och vågade rulla bollen. Precis det vi talat om. Att vi sedan i slutet av matchen blev lite väl ivriga att komma till avslut, med många långa bollar som följd, må vara förlåtet en gång som denna, summerade Christoffer.

Utöver tre poäng så gav segern Älvsbyns andralag en stor dos självförtroende.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.