Majrundan passerade Älvsbyn

01 MAJ 2013
Skrivet av :

Med start från NOLIA i Piteå kl.10 gled ca 600 motorcyklar runt via Luleå, Boden och till Älvsbyn. Ca 20 minnuter efter utsatt tid rullade ca 450 hojar in och stannade upp mellan Kommunhuset och ICA längs Storgatan.

Storgatan kantades som vanligt av många Älvsbybor som sökt sig ut för att titta, det blåste kyliga vindar men solen värmde både publik och besökande motorcyklister.

Ingemar Isaksson från Boden hadde tidigt på morgonen lämnat bostaden för att ta sig till starten i Piteå, men stannade till i Norrfjärden där det snöade och blev blött på vägen. När de sedan kom från Piteå så följde de med via Luleå och boden innan han och hans bror for vidare till Piteå med de övriga för att fira med Palt.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.