Loppistider lockar

05 MAJ 2013
Skrivet av :

Vid tiotiden på söndagen var det full rulle på loppisförsäljningen kring korsningen Lomtjärnsgatan-Lönngatan. Hundratals Älvsbybor var redan ute för att titta vad som erbjöds under dagens Loppis som varade mellan 10-15.

Redan vid Reafynds fastighet på Lomtjärnsgatan var det parkeringsproblem och längs gatan trängdes nyfikna besökare med bilar, barnvagnar, hundar allt bara för att besöka denna tidiga större Loppis i Älvsbyn. En del nöjda kunder som hittat sina klipp träffade vi också på, men utbudet var stort så det fanns en del att fynda kvar ändå.

Om Skribenten
Sterling är fotografen som axlat papparollen i gänget. Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd. Tillsammans med Tony grundare av sidan.