Fritidshemmens dag

14 MAJ 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: Under tisdagen firades Fritidshemmens dag i Älvsbyn genom att ca 180 barn från kommunens samtliga fritids samlades i Lomtjärnsparken.

Dagen började med att barnen samlades på sina ordinarie fritids för att sedan gemensamt med de som fått åka buss in till centrum vandra genom Storgatan med sina banderoller för varje fritids till Lomtjärnsparken.

Väl framme där så blev det sång och glädje på många sätt, Janne Martinson sjön, Dansdraget hadde dansuppvisning följt av ett välkommet mellanmål med varmkorv och dricka. Efter detta så bjöd ett antal föreningar på aktiviteter som Handboll, Kastspöträning eller orientering.
Allt uppskattat på alla sätt av fritidsbarnen, samtidigt som den pedagogiska bildningen av ett rik förenings och fritidsliv i Älvsbyn visades upp.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.