Älvsbyn representerat på Webbdagarna Luleå

31 MAJ 2013
Skrivet av :

Igår, torsdag har Webbdagarna Luleå arrangerats i Kulturens Hus. Med ett digert program som utökats för 2013, lockades intresserade deltagare från hela länet.

Från Älvsbyn deltog representanter från bland annat iShare, Älvsbyns kommun, Polarbröd och även Älvsbyn Just Nu. Webbdagarna arrangeras sedan starten 2005 av tidskriften Internetworld.

 

Peter Lundberg - Älvsbyns Kommun, Nils Nilsson - IShare, Sara Bohlin och Frida Sandman - Älvsbyn Just nu fanns på plats.

Peter Lundberg – Älvsbyns Kommun, Nils Nilsson – IShare, Sara Bohlin och Frida Sandman – Älvsbyn Just nu fanns på plats.

Med hundratals webbintresserade deltagare från näringslivet och flera ledande leverantörer på plats är Webbdagarna Luleå 2013 en helt unik plattform i regionen för den som vill träffa nya affärskontakter.Webbdagarna Luleå är, enligt den egna webbplatsen, norra Sveriges största event och mötesplats för den som arbetar med digitala kanaler.

– Det är riktigt kul, och viktigt, att få inspiration i jobbet, menar Nils Nilsson, iShare.

Webbdagarna i lUleå

Sjutton inom webbutveckling tunga namn bjöd på allt från digital kommunikation och marknadsföring, till sociala medier och mobilt. Nytt för i år var det utökade programmet som medgav ytterligare programpunkter och en möjlighet att välja ämnesinriktning; webb eller kommunikation/marknadsföring.

Webbdagarna2

Förutom den digra kunskapen hos talarna, gavs även möjligheter att nätverka med de cirka 200 deltagarna och ett 10-tal ledande leverantörer. Under 2013 arrangeras Webbdagarna i Stockholm, Luleå, Göteborg, Malmö och Växjö.

På Webbdagarna kunde man lämna in sin telefon för laddning, på ett mobildagis.

På Webbdagarna kunde man lämna in sin telefon för laddning, på ett mobildagis.

FOTO: Sara Bohlin

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.