Traecy kommer igen

05 APR 2013
Skrivet av :

Under vintern tvingades Traecy Verdejo att stänga sin håratelje Clip In, då hennes svärmor var svårt sjuk och familjen var tvungen att vara kring henne i Stocholm under de sista dagarna. Detta föranledde också att hon försatte rörelsen i kongkurs då hon inte kunde jobba på hemmaplan.

I slutet av februari dog hennes svärmor och intresset för att fortsätta var starkt och så när familjen kom hem till Älvsbyn så erbjöd vännen Åsa Carlsson på Blommor & Ting henne en plats med sin verksamhet i källaren i hennes butik.

20130404_clipin_030

Traecy Verdejo glädje går ej att missta sig på. Inget ont som inte har något gott med sig!

Nu har Traecy Verdejo startat upp sin nya ”Clip In” och de gamla kunderna är på en lång kölistan igen, så nu lever verksamheten vidare i ny tappning där hon nu lyser upp och njuter av att vara igång igen.

20130405_clipin_031

Gun Hedlund är en gammal kund som också glädjs med Traecy:s nystart av Clip In.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.