Temat som kom av sig

22 APR 2013
Skrivet av :

På måndagen var det vernissage för Älvsbykonstnären Niklas Patomella:s utställning ”Alster” på Galleri K. En utställning med 17 verk av den nyutexaminerade Konstpedagogen.

Kanhända var det så att hans tema kom av sig, men att tala om Alster höjer ändå ribban till att man som åskådare får fundera i ett otroligt rik bildspråk i hans alster. I förteckningen över verken som ställs ut hittar man ord som, kladd, guld, ärgad, flyg, tanke, dream.. Tänk bara att ta verk för verk, så är dess innehåll underbara

i det som satts på prent.

Utställningen visas mellan den 22 april till 3 maj och är väl värt ett besök på denne 42 årige konstpedagogs sjunde utställning som är både se och tolkningsbar, från hans nästan livslånga konstnärskap. Det enda som stoppar hans utveckling nu är väl då CSN som inte vill stå för mer utbildning.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.