Nu kan vi sko oss igen

05 APR 2013
Skrivet av :

I morgon lördag slår Älvsbyns nya skoaffär upp sina portar, det är Helenas ägare Lisa Lundström som nu kompletterar ”Kläder med stil” med skor i de utbyggda lokalerna under namnet ”Skor med stil”. Herr, Barn och Damskor kommer det att bjudas ut till försäljning av ett flertal kända varumärken.

20130405_skor_014

Emelie Bergqvist kommer att jobba med ”Sko med stil”, här med ägaren av Helenas Lisa Lundström i de nya lokalerna.

För ”Sko med stil” har även Emeli Bergqvist anställts för att serva Älvsbyborna och lördagen bjuds det även på ett antal bra öppningserbjudande.  Ett bredare sortiment kommer över tid att byggas upp då vissa varumärken inte ännu släppt sina senaste modeller.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.