Medlemsmöte med V65 för Lion:s

12 APR 2013
Skrivet av :

På torsdagskvällen träffades medlemmar från Älvsby- och Luleå Lionsföreningar för en gemensam medlemskväll på Peab tavet i Boden vid Björnkampen/V65. Under en travkväll varje år försöker alla Lionsföreningarna från hela kustregionen att träffas för att utbyta kontakter, spela trav på plats och äta en matbit.

Årets travkväll kom att ligga ca en månad tidigare och under en arbetsvecka som synbart minskade antalet närvarande. För Älvsby Lions del genomförde man även månadens medlemsmöte på plats i Boden.  Alf Granlund pressident i Älvsby Lions avslutade med orden, – Jag är inte intresserad och jag kan inget om hästar, spel och odds, med att träffas så här och äta är ändå utvecklande klubbverksamhet. Inom Luleå Lions finns även ett antal tidigare Älvsbybor med som även var på plats denna kväll.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.