Inbrott hos sovande familj

08 APR 2013
Skrivet av :

Under söndagsmorgonen ringde en privatperson till polisens ledningscentral i syfte att anmäla ett villainbrott. Polispatrull på plats kunde tillsammans med husägaren konstatera att någon eller några okända personer på okänt sätt berett sig tillträde till villan under tiden som familjen låg och sov. Enligt husägaren har händelsen inträffat någon gång under natten mot söndagen.

Husägaren uppgav att gärningsmännen stulit en dator, pengar och en väska. Det kan dock hållas för sannolikt att ytterligare föremål stulits, eftersom husägaren inte till fullo hunnit invetera sitt lösöre.

Brottsplatsundersökning är utförd och vissa spår har säkrats.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.