Framtidens artister

10 APR 2013
Skrivet av :

Med början den 8 juli har alla barn i Norrbotten möjlighet att få bli riktiga artister under tre dagar i Western Farm:s satsning på en artistskola i Boden under sommaren. Genom att anmäla sig på deras webbsida kan man bli uttagen till att få gå på ”Josés artistskola” där man får lära sig teater, sång och dans samt aktivt vara med i Western Farm:s dagliga Shower.

Under proffersonell ledning och hjälp får barn mellan 8 och 13 år prova på att bli artist under tre dagar och jobba in sig i shownummer som de sedan framför i en avslutning inför publik och i även i den dagliga ”The wild West show” som genomför på Western Farm.

Det finns många typer av aktiviteter för barn under sommaren, men här ger vi de möjligheten att vara artister, som blir lite mer än att bara mima eller sjunga playback säger Madeleine Johansson en av lärarna. Under 5 veckor med två artistskolor per vecka kommer ca 120 barn att få möjligheten till artistskolan (Max 15 deltagare/kurs)

I sommar kommer även Western Farm att vara öppen 7 dagar i veckan och bjuda på sin ”The wild West show” dagligen, berättar Fredrik Elmgren nöjesparkansvarig vid Farmen. Mycket beror dels på att O-ringen går i Boden men även att efterfrågan från de norska besökarna i Boden har varit stort om öppethållande.

Den galne mexicanen ”Josée” spelad av Henrik Ahlström är en av karaktärerna i ”The wild West show” men även en av de som kommer att inspirera barnen i artistskolan till stordåd. – Den skall heta ”Josés artistskola” tycker JAG ! säger ”Josée” under pressmötet på tisdagen.

Vill du veta mer så läs här !

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.