Föreläsning som lockade

09 APR 2013
Skrivet av :

På måndagskvällen hadde Tjejjouren Pärlan bjudit in författaren och journalisten Caroline Engvall till en föreläsning om sex som självskadebeteende. En föreläsning som lockade många att komma till Forum och under en timme få ta del av hur sex som självskadebeteende och andra självskadebeteenden visar sig och tolkas av individen själv, omgivning och myndigheter.

Boken ”14 år till salu” som Caroline Engvall skrivit efter intervjuver med många ungdommar som har dessa beteenden låg till grund för kvällens tema. Efter föreläsningen stannade många kvar för att prata om det man hör med både författaren och Tjejjouren Pärlan medlemmar.

En kväll med omtanke och förståelse som fängslade sammanfattade många det hela.

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.