Energin flödade

23 APR 2013
Skrivet av :

På tisdagskvällen genomförde Anette Burström och Keith Sivenbring sin andra föreläsning & Workshop ”Vägen till glädje – ett rikare liv” inför drygt ett trettiotal Älvsbybor i kapellet på Älvsby Folkhögskola. Allt detta under närmare tre timmar där man både gav och fick energi samt aktivt fick jobba med många arbetsuppgifter.

Genom att bli bättre på att kommunicera och ta ansvar för våra tankar och vår hälsa tar vi kontrollen över våra liv. När vi blir medvetna om hur beröm, vårt kroppsspråk och vår röst påverkar oss och vad som ger eller tar energi, får vi lättare att hantera situationer i vardagen.

Anette Burström är Leg. sjukgymnast & fristående hudvårdskonsult och driver företaget Calm and Beauty AB i Älvsbyn. Keith Sivenbring är föreläsare och coach inom kommunikation och ledarskap vid Arnqvist & Sivenbring AB och boende i Hollsvattnet. Föreläsningsserien fortsätter i Luleå och Boden under veckan, efter starten i Arvidsjaur under måndagen.

Efter tre timmar med inspiration, gädje och energi så finns det nog många av deltagarna som känner att de tagit emot energi och vuxit en del under denna kväll.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.