Cafénäringen ökar

05 APR 2013
Skrivet av :

En ökning med 6% i hela landet är vad Cafénäringen redovisar idagsfärska siffror. I Älvsbyns järnvägsstation finner vi Piteå Företaget Ekbergs Konditori som etablerade sig där sedan drygt ett år i tiden.

Visst säljer vi bra och vi märker att Caféet är populärt säger Fanny Viklund och Tiina Persson som för dagen säljer lite lockvaror i form av räksmörgåsar där även drycken ingår i priset. Sortimentet sträcker sig över allt från Konditorivaror, smörgåsar, varma smörgåsar till dagens alla sorters kaffesorter och läsk.

Räksmörgåsen som serverades för dagen får betyg 4 av 5, men det saknades västkustsallad för att den kunde få full pott.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.