Trippel Öhman

25 MAR 2013
Skrivet av :

Lördagens SM i skotercross blev delvis en fin uppvisning av Älvsby Motorsällskaps egna förare eller vad sägs om Elina Öhman silver i Cross Damer, i Pro Stock var det Filip Öhman som la vantarna på bronset. Sedan kunde Emil Öhman utanför SM:et i uppvisningstävlingen ”Motorhuset Challenge Race” ta en första plats.


I dam finalen så ledde Elina Öhman det sista heatet men fick till slut se sig besegrad av fjolårsvinnaren Marica Renheim. I Pro-stock finalen blev det till slut en andra plats för Filip Öhman, även om det även blev en vådlig startkrash i det andra heatet.
Petter Norsa som har tävlat i USA i år och kunde inte vara med och hota i Pro Open men bjöd ändå publiken på storartad körning i två heat, innan han bröt på 9:e varvet då variatorremmen gick av med en våldsam krasch som följd, som han klarade utan skador men dock stora skador på skotern. Nämnas kan att Petter Norsa firade sin 21 årsdag under tävlingen.

Resultat
2013-03-23 Cross SM Final

Motorhuset Challenge Race

Totalresultat i SM Serietabell SM (Cross Dam)

Serietabell SM (Cross Pro Open)

Serietabell SM (Cross Pro Stock)

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.