Samarbete med kunder i fokus

20 MAR 2013
Skrivet av :

Kunderna i fokus är det som gäller när Floristen och Helenas med stil satsar på extra kvällsöppet under torsdag 21 mars.

– Vi håller butikerna öppna mellan 18:00-20:00 och utlovar fantastiska erbjudanden och massor av inspiration, säger Maria Norén.

Kundvård är högt prioriterat i Älvsbyns butiker och för att fira att den nybildade kundklubben uppnått 200 deltagare bestämde sig Lisa Lundström, Helenas med stil, att ordna kvällsöppet i sin butik, med mycket inspiration och extra erbjudanden.

– Givetvis är alla kunder välkomna och jag hoppas att ännu fler vill anmäla sig till kundklubben under kvällen, säger Lisa.

Floristens delägare Maria Norén.

Floristens delägare Maria Norén.

Som klubbmedlem får man via sms-meddelanden förtur på rea, inbjudningar till modevisningar och reklamerbjudanden.

– Eftersom jag har flera kunder utanför Älvsbyn lägger jag ofta arrangemangen på kvällstid, förklarar Lisa.

Maria Norén och Ida Öberg, Floristen var inte sena att haka på.

– Det är ett tag sedan vi själva gjorde något extra för våra kunder och nu hoppas vi på att få ge en rejäl dos med inspiration inför påsken, säger Maria Norén. Även i Floristens butik kommer kunderna att få extra erbjudanden.

– Som handlare måste vi lägga fokus på kunden, säger Lisa Lundström, och fortsätter:

-För mig innebär det att våga tänka ”outside the box” att våga stick ut och göra saker som lockar kunderna till Älvsbyn.

Lisa Lundström, med Dola Lundström och Bitte Lundström i bakgrunden hoppas på stor uppslutning under morgondagens extraöppet.

Lisa Lundström, med Dola Lundström och Bitte Lundström i bakgrunden hoppas på stor uppslutning under morgondagens extraöppet.

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.