Många nappade

17 MAR 2013
Skrivet av :

På lördagen genomförde Granträsk Byaförening årets upplaga av Granträsknappet som lockade 169 köpare av startkort och som vida överraskade arrangörerna som hoppats fjolårets siffror på ca 95 startande.
20130316_grantr_puff1

Ett strålande väder med sol och ca 10 grader skapade en folkfest ute på Granträskets is och det var strålande försäljning av hamburgare och annat fika ute på holmen på sjön. Fiskelyckan var kanske inte den största men segraren lyckades dra upp knappt 1 kilo fisk, men med tre presentkort på 1000, 500 och 200 lockade det många att väga in.


Däremot utlottningen på startkort lockade många att bara köpa startkorten för att ha chansen att vinna en Surfplatta Samsung Galaxy Tab 7” eller presentkort på 1000, 500 eller 300 kronor eller det resterande prisbordet. För Granträsk Byaförening blev årets upplaga av Granträsknappet en fin slant till byaföreningen även om man tidigarelagt tävlingen en vecka för att inte hamna mitt i påskhelgen.

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.