Lyckliga vinnare i Vidsel

08 MAR 2013
Skrivet av :

I Vidsel hittar vi  nu 19 glada vinnare på postkod 942 95 VV och 88 lyckliga vinnare på postnummer 942 95. Stort grattis säger vi på Älvsbyn just nu.

Vidselborna hoppas nu på ytterligare vinstchanser, närmare bestämt i Grann Yran, PostkodLotteriets stora specialdragning som sker tre gånger per år. Nu närmast väntas en extra dragning i april månad, där Vidsel har chans att vinna de riktigt stora pengarna! Hela 60 miljoner kronor ligger i potten, och redan nu har flertalet bybor köpt på sig extra lotter för att öka sina vinstchanser och förhoppningsvis även en större vinstsumma.

Om Vidsels postnummer dras ytterligare en gång, kan alla lottköpande grannar få vara med att dela på 60 de miljoner kronorna.

Lotteriet där många vinner

Svenska PostkodLotteriet genererar pengar till de ideella organisationer som är förmånstagare i PostkodLotteriet genom att skänka hela företagets överskott till dem.
Sedan starten 2005 har de delat ut över 2,8 miljarder kronor och organisationen stödjer flera av Sveriges viktigaste aktörer inom miljö, hälsa och mänskliga rättigheter. PostkodLotteriets vision är att bidra till en bättre värld för människor, djur och miljö.

Det verkar gå fortsatt bra för organisationen, som under 2012 lyckades attrahera ännu fler kunder till sitt lotteri. Idag deltar över en miljon kunder i PostkodLotteriet och under förra året hare Postkodlotteriet 2,7 miljoner vinnande lotter. Vinnarn fanns i hela landet i alla åldrar..

– Vi stärker vår position och tar marknadsandelar samtidigt som spelmarknaden minskade med en procent. En stark produkt, effektiviserad drift och fortsatt framgångsrika tv-format är några av nycklarna, säger PostkodLotteriets vd, Niclas Kjellström-Matseke.

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.