Kommunen avtackade

11 MAR 2013
Skrivet av :

Under onsdagen avtackades 43 medarbetare vid Älvsby Kommun, dels 23 st som jobbat inom kommunen i 25 år samt 20 pensionärer vid en cermoni på Storforsen Hotell.

20130306_web_25ar

De 23 glada ”25-åringarna” är
Anna Grönlund, Anna-Lena Öhgren, Ann Filipsson, Anita Sundberg, Ann-Kristin Edelbro, Birgit Westerlund, Catarina Nordh, Carin Lundström, Christer Hedman, Doris Johansson, Doris Olofsson, Ingmarie Hedman, Lisbeth Eriksson, Lisbeth Högnelid, Maj-Britt Granström, Maria Henriksson, Maud Pettersson, Mona Nilsson, Roger Bohman, Roger Brännmark, Siv Norberg, Ulrika Johansson, Ylva Nilsson.

20130306_web_pensionarer

De 20 något tröttare pensionärerna är
Ann-Katrine Larsson, Asta Blomgren, Birgitta Hägglund-Lundberg, Elisabeth Lindgren, Eva Forsell, Eva Johansson, Gunilla Ernstsson, Inger M Johansson, Ingrid Olsson, Karin Sundström-Strand, Peder Sundman, Roland Norén, Ruth Nilsson, Siv Nordlund, Staffan Bergman, Stig Söderström, Solveig Nyberg, Torbjörn Hedlund, Ulla-Britt Nilsson, Vera Nilsson.

Älvsby Kommun/Astrid Edin

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.