Gun blev förste hedersmedlem

04 MAR 2013
Skrivet av :

Vid måndagenskvällens årsmöte för Älvsby Forskarförening avgick Gun Jonsson och Carin Blom övertog ordförandeskapet. Föreningen fortsätter att jobba vidare med att både forska och dockumentera för framtida släktforskning.

20130204_slakt_740

Fr.v Karin Blom, Gun Jonsson och Åke Engman

Med sina 183 medlemmar bedriver föreningen ett ett rikhaltigt arbete och har under året represenerat vi många aktiviteter runt om i kommunen. Även ett flertal kurser och studiercirklar har man genomförts under året. Utöver alla de timmar i forskarhörnan på bilbioteket.

20130204_slakt_745

Gun Jonssons släktträd

Som ny ordförande valdes Carin Blom och Gun Jonsson utsågs till föreningens första hedersmedlem och erhöll sitt eget släcktträd som en inramad tavla.

Olov Skoglund från Piteå, föreläste om ”Tiden genom tiderna”.

Text o Foto: Lena Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.