Curt laddar på isarna i Sikfors

09 MAR 2013
Skrivet av :

Om ni sett någonting blått susa förbi på Bodträskets is utanför Sikfors så är det antagligen Curt Jonsons volvo 142:a.
Han har tränat inför vinters sista rally, NMS-svängen i Boden.
– Vi undvek alla drivor denna gång, berättar Curt, som är revanschsugen efter en mindre lyckad tävling i Örnsköldsvik senast.
Nästa stora mål för Jonsson blir Polar Classic Rally. Ett riktigt bilmaraton. Tävlingen startar den 25 juni i Gävle och fortsätter sedan via Söderhamn och Ö-vik med målgång i Arvidsjaur någon gång på småtimmarna den 29 juni.
FOTO: PATRIK KARLSSON

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.