Curt laddar på isarna i Sikfors

09 MAR 2013
Skrivet av :

Om ni sett någonting blått susa förbi på Bodträskets is utanför Sikfors så är det antagligen Curt Jonsons volvo 142:a.
Han har tränat inför vinters sista rally, NMS-svängen i Boden.
– Vi undvek alla drivor denna gång, berättar Curt, som är revanschsugen efter en mindre lyckad tävling i Örnsköldsvik senast.
Nästa stora mål för Jonsson blir Polar Classic Rally. Ett riktigt bilmaraton. Tävlingen startar den 25 juni i Gävle och fortsätter sedan via Söderhamn och Ö-vik med målgång i Arvidsjaur någon gång på småtimmarna den 29 juni.
FOTO: PATRIK KARLSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.