Brand i Sågfors

29 MAR 2013
Skrivet av :

En fastighet i Sågfors brann under tidiga fredagmorgonen ned till grunden.Räddningstjänsten larmades strax efter midnatt (00:09), natten mot långfredagen, sedan en granne sett hur något börjat att brinna i byn. När räddningstjänsten anlände till platsen visade det sig att hela villa brann med öppna lågor.

Under fredagsförmiddagen har polisen kommit i kontakt med kvinnan som är skriven på adressen, hon har ej befunnit sig i fastigheten vid brandutbrottet och det finns ingen information att någon annan skulle ha gjort det heller.

Polisen kommer göra en teknisk platsundersökning de närmaste dagarna och brandorsaken är i nuläget oklar.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.