Varning för vilt på vägarna

02 FEB 2013
Skrivet av :

Viltolyckorna har varit många den senaste tiden. Det finns anledning att köra försiktigt. Exempelvis uppehöll sig den här renflocken på vägen mellan Älvsbyn och Boden tidigare i veckan. Men det finns även anledning att se upp för älgar och rådjur. Senaste veckan inträffade två älgpåkörningar och en påkörning av ett rådjur i Älvsbyns kommun.

Denna renflock höll till på vägen mellan Älvsbyn och Boden i höjd med Altervattnet.

Denna renflock höll till på vägen mellan Älvsbyn och Boden i höjd med Altervattnet.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.