Dubbla stipendium

19 FEB 2013
Skrivet av :

Under måndagens Kommunfullmäktige sammanträde passade man på att dela ut Kultur- och ungdomsledarstipendiumen för 2012.

monica_johansson_fh

Monica Johansson

2012 års kulturstipendium går till Monica Johansson. Hon erhåller kulturstipendiet för sitt engagemang för att främja kulturlivet i Älvsbyn och då främst inom konstområdet. Hon är en drivande eldsjäl som vet hur man når målet och under vägen engagera många andra.

2012 års ungdomsledarstipendium delas mellan Roger Berglund och Kaj Lundberg. Roger Berglund som visat stort engagemang både för fotbollens och hockeyns utveckling under en lång följd av år. Roger har visat på ett föredömligt ledarskap för ungdomars fostran inom idrottens olika grenar. Hans osjälviska och uppoffrande engagemang har kommit många ungdomar till del.

121122_kaj_01

Kaj Lundberg bland bowlande ungdommar

Kaj Lundberg som visat stort engagemang för bowlingens utveckling under en lång följd av år. Kaj har visat på ett föredömligt ledarskap för ungdomar. Hans engagemang har lyft bowlingsporten i Älvsbyn till nya höjder och framgångsrika resultat.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.