Sånggudstjänst för alla

17 FEB 2013
Skrivet av :

20130117_gudstj_006

Med en innehållsrik ”Sånggudstjänst för alla” i Älvsby kyrka rundades äldre & anhörigveckan på söndagen av, ett drygt hundratal äldre församlingsbor hadde hörsammat inbjudan till gudstjänsten. Det hela följdes av en underbart god lunch i församlingsgården för de ca 100 pensionärer som anmält sig för att delta.

20130117_gudstj_018

Till högmässan ”Sånggudstjänst för alla” bjöd komminister Yvonne Nordqvist in under temat ”Prövningens stund” där även många psalmer och körsångser hördes. På plats fanns kyrkokörerna från både Vidsel och Älvsbyn, församlingens musiker, Anette Jernelöf, Ing-Marie Lindgren, Mikael Ågren – nyckelharpa, Lars Långström – klarinett.

20130117_gudstj_022

Efter gudstjänsten gick sedan de 100 som anmält sitt intresse för lunch och blev mättade både på god mat och underhållning i församlingsgården.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.