Film om Laver lockade

06 FEB 2013
Skrivet av :

På tisdagen startades Älvsby Församling upp sina Tisdags Kafé på församlingsgården i jubileumsårets tecken.  Först ut var det Älvsby forskarföreningen och dess ordförande Gun Jonsson som visade dockumentärfilmen om Laver, som nu lockade en storpublik till församlingsgården.

Gun Josson

Gun Josson

Yvonne Nordqvist inledde Tisdags Kafé med en kort andakt och gladdes vidare åt att så många kommit till detta första tisdags café under vårterminen av jubileumsårets. Dryga 60:talet besökare hadde bänkat sig för att se filmen som avslutades med många samtal och minnen från Lavertiden samt ett gott fika.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.