Uppskattad After-skii på Kaniskrogen

04 FEB 2013
Skrivet av :

Lördagen den 26 Januari  samlades ett 40-tal gäster för After-skii på Kaniskrogen. Älvsbyn just nu har mingelbilderna från kvällen, där trubaduren Janne Martinsson spelade och sjöng för de glada gästerna och under  pausen släppte DJ Emil Alm lös ett utbud av gamla och nya hits.

– Ett mycket lyckat after-skii, med många underbara gäster som dansade och sjöng till kvällens musik, sammanfattar Charlotta Nilsson som driver anläggningen. Till och med våra anlitade vakter såg denna tillställning som en av de mest trevliga de haft på länge, deras betyg för denna kväll blev tummen upp till Kanis krogen & alla tillresta.

Anna Ü Lotta

Anna Ü Lotta

Vad vad ägarna nu hoppas på framöver, är att gästerna beger sig ut tidigare på kvällen eftersom Kaniskrogen har för avsikt att stänga klockan 01,00, vilket de allra flesta verkar tycka är för tidigt.

– Men som säkert alla förstår så behöver både vi och personalen sömn och kraft att stå redo för nya gäster som önskar besöka Kanisbacken nästa dag, förklarar Charlotta.Nu laddar vi för en trevlig after-skii den 23 februari när vi får besök av Trubadurskan från Boden.

 

FOTO: Marcel Köppe – www.servingmind.se

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.