Tågproblemen fortsätter

04 JAN 2013
Skrivet av :

Många som åker tåg inom Norrbotten och söderut börjar nu bli luttrade i att vänta eller att få åka ersättningsbuss. På torsdagskvällen satt ett tretiotal passagerare i väntsalen på Älvsbyn:s station och väntade på sina tåg. Avgången söderut 18.06 var framflyttad till 20.40 och avgången 19.27 var aviserad till 21.20.

Information på Älvsby Station

Information på Älvsby Station

Det ankommande Norrtåget från Umeå 20.27 kom in 20.45 och var en inlånad Rälsbuss från Inlandsbanan, två ankommande passagerare till Älvsbyn klev av och blev hämtade av anhöriga i den 16 gradiga kylan.

Ankommande Norrtåg från Umeå

Ankommande Norrtåg från Umeå

Några kommentarer till de rådande problemen ville de ej ge. Bara det ett bevis på vår Norrändska tålmodighet. Förseningarna fortsätter tydligen och här nedan hittar du nyttiga direktlänkar till aktuell information

För Norrtåg:
http://www.norrtag.se/aktuell-trafikinfo.html

Trafikverk tåginfo:
http://trafikinfo.trafikverket.se/LIT/#url=Tagtrafiken/Taginfo

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.